Ondernemersvereniging Eemsmond Noord

De ondernemersvereniging Eemsmond Noord bestaat al bijna 100 jaar en is met een ledenbestand van ruim 80 bedrijven een professionele organisatie die zich inzet voor de bevordering van de handel en de leefbaarheid van de regio.

De ondernemersvereniging, zoals we hem vandaag de dag kennen, is ontstaan uit het samengaan tussen handelsvereniging Uithuizermeeden en handelsvereniging Roodeschool. Bij het samengaan is de naam "handelsvereniging" veranderd naar "ondernemersvereniging". De rede hiervoor is dat de vereniging er is voor alle ondernemers, en niet enkel voor ondernemers met een eigen winkeldeur.

De vereniging heeft zich dan ook ten doel gesteld de belangen van haar leden, ter bevordering van de handel, te behartigen.

Samenwerking

De ondernemersvereniging Eemsmond Noord werkt samen met andere verenigingen en stichtingen zoals: Dorpsbelangen, Blik op Uithuizermeeden, st. paardensport, de Taptoe, Otto en stichting Meij Invest. Door samen te werken kunnen we zorgen voor een verbetering van de leefbaarheid in de dorpen. Uit deze samenwerking zijn dan ook al diverse initiatieven ontstaan zoals onder andere eens in de drie jaar de Eemsmondweek, Old timer evenementen en de taptoe.

Activiteiten

De ondernemersvereniging organiseert zelf ook een aantal activiteiten voor de regio en voor haar leden waaronder een jaarlijks ledenuitje, BHV trainingen, de jaarlijkse intocht van St. Nicolaas, de Eemsmondweek en tweemaal per jaar een ledenvergadering.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de ondernemersvereniging Eemsmond Noord, of wilt u graag lid worden?
Neem dan contact met ons op.

logo