Bed & Breakfast Lamkuma

Berend Haikesweg 2
Aan de rand van Uithuizermeeden bij het oude haventje ligt de boerderij Lamkuma. Op de bovenverdieping van de boerderij uit 1855 zijn 3 warm ingerichte kamers voor totaal 5 personen. Er is een gezamenlijke badkamer,  voorzien van douche, toilet en wastafel. Het ontbijt wordt geserveerd op uw kamer of bij mooi weer in de tuin op het terras. Nieuw is het 2-persoons huisje in de mooie tuin. Proef de sfeer van het wonen en werken op een echt Gronings akkerbouwbedrijf.
0595 412232
https://www.lamkumaheerd.nl/

Lamkuma 3

Hotel Hunzego

Paaptilsterweg 10
Het hotel biedt rust, comfort en kwaliteit in zijn acht één- en tweepersoonskamers. De ruime ontbijtzaal is de hele dag toegankelijk en voorzien van verschillende dranken en fruit. de stijlvolle lounge geeft uitzicht op de terrastuin die iede rseizoen toegankelijk is. Het hotel is voorzien van gratis wifi en ruime parkeermogelijkheden.
0595 412699
https://www.hunzegohotel.nl/

HotelHunzego

Landhuis Hefswal

Hefswalsterweg 47
De ‘Hefswal’ is een grote, in 2010 tot luxe groepsaccommodatie gerestaureerde, monumentale chaletboerderij.
06 19911577

Landhuis hefswal

Lentemaheerd

Schapeweg 21
Boertel en Camping
Tussen Uithuizermeeden en Roodeschool ligt de Lentemaheerd. Een deel van de schuur van de stijlvolle boerderij heeft 7 goed uitgeruste kamers, met eigen badkamer en tv, waarvan twee rolstoelvriendelijk zijn ingericht. Groeps/ontbijtruimte en keuken voor algemeen gebruik. De accommodatie is te huur voor groepen. Daarnaast is een ruim aangelegd kampeerveld, moderne verwarmde sanitaire voorzieningen en een overdekte vaatwasplaats. Voor alle gasten gratis wifi. 
0595 415472
http://lentemaheerd.nl

fotos 13 1