Boerma's Antiekboerderij

Dingeweg 11
Een bezoek aan deze Antiekhoeve is een belevenis. Je voelt je een schatgraver in de twee schuren vol Antiek en Curiosa. Gelegen even buiten het dorp Uithuizermeeden vlakbij de Menkemaborg.
0595 431264, 
http://www.antiekhoeve.nl

IMG 4480aps1

De Hobbytuin

Langelandsterweg 83
Deze tuin bestaat uit siertuinen, kassen, groentetuin en een gazon. Vaste planten staan in borders en perken rondom vijvers. De rozentuin is afgeschermd met buxushaagjes. In de kwekerij vindt de verkoop plaats van zelfgekweekte vaste planten. Specialiteiten zijn Agapanthussen en Hosta’s. Kwekerij v.a. maart en de tuin v.a mei tot sept. geopend, 0595 413759

Hobbytuin 1

Het workshop Paradijs

Berend Haikesweg 2
Het Workshop Paradijs is de plek voor leuke en gezellige workshops. Op de boerderij biedt Linda u diverse creatieve workshops aan zoals vrolijke schilderijen, tekstborden maken, bloemschikken, dikke dame beeldjes pimpen, mozaieken, decopatchen etc..en thema gebonden workshops en diverse kinderfeestjes. In het cadeauwinkeltje verkopen ze o.a poffertpannen en poffertmix, koolzaadzeep, diverse kado artikelen, boerderij ijs, ansichtkaarten en oud hollands snoep. In de zomermaanden kunt u ook in het  weekend thee/koffie/ijs nuttigen in de boerderijtuin.

Openingstijden winkel zijn:
Zaterdag van 13.00-17.00 en op afspraak. Workshop dagen: Dinsdag t/m Zaterdag
Telefoon: 06-36031824
https://www.workshop-paradijs.nl/

Advertentie Lamkum

Op de Heegswal

Langelandsterweg 26
Dit agrarisch bedrijf is veranderd in een Paardencentrum en een gevarieerd bedrijf met vele activiteiten rondom de paardensport en recreatie. Men biedt de mogelijkheid voor pensionstalling, het volgen van paardrijlessen, menlessen en de cursus Koetsiersbewijs. De agrarische activiteiten bestaan nog uit het houden van schapen.
0595 415201

Vierspan opdeHeegswall

Ribvaren

Met een rib varen naar de mooiste plekjes op de Waddenzee, naar een van de Duitse Waddeneilanden, Borkum, Juist of Norderney. Een tour door de Eemshaven, maar ook varen naar Noordpolderzijl, Delfzijl of plaatsen langs de Eems behoort tot de mogelijkheden. Een gunstig tij en goed weer zorgen voor een geweldige vaarervaring.
Ron  Burema Rib varen,
http://www.ronburema.nl
06 30039782
Rib4fun,
06 21658008

flyer voorzijde