Pubquiz

Vanavond wordt voor de eerste keer tijdens de Eemsmondweek een Meister Pubquiz georganiseerd.

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerlei onderwerpen zoals sport, logo’s, muziek en entertainment. Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen.

De Pubquiz telt 10 rondes van 10 vragen die in teamverband beantwoord moeten worden. De antwoorden worden door de teams op een antwoordformulier ingevuld. Na elke ronde worden de formulieren verzameld. Een deskundige jury controleert de formulieren en telt de punten bij elkaar op. Het team dat de meeste punten heeft verzameld kan zich aan het eind van de avond Meister Pubquizkampioen noemen!

Inloop: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

Vrienden, familie, verenigingen, buurten, iedereen mag meedoen in teams van maximaal 5 personen (16+). Team opgeven? Dat kan door een e-mail te sturen naar meisterquiz@hotmail.com. Inleg: € 10,00 per team. Er is nog een aantal plekken beschikbaar. Wees er snel bij!

Screenshot 2019 09 16 at 12.31.06