Grunneger Oavend Meijsters Op Planken

Meijsters Op Planken uit Uithuizermeeden ook wel bekend als MOP staan 4 februari en 11 februari weer op toneel.
Zoals al vele jaren begint MOP zijn toneel uitvoeringen met de Grunneger Oavend, door de grote belangstelling is dit uitgegroeid naar twee avonden.

Er wordt een klucht uitgevoerd in drie bedrijven “ Mie Tarzan Joe Jantje “. Het stuk is geschreven door Erich Koch en bewerkt en vertaald door Ben ten Velde.

Het stuk speelt zich af op de boerderij van boer Jalving, Lubbert is niet gek op werken en liefhebber van een borreltje. Hij zit graag in het café, zeker nou sinds kort Marina achter de tap staat. Hij hoopt haar te kunnen strikken voor een toneelstuk in dialect “Tarzan op het plein”.

Zijn vrouw, niet op haar mondje gevallen, steekt daar een stokje voor met behulp van haar inwonende zuster Hilde. Lubbert kan zijn schoonzuster niet luchten en ziet haar nog liever vandaag dan morgen verdwijnen uit zijn huis. Hiervoor is een plan bedacht met zijn vriend Job.
De dochter heeft ook plannetjes met Henkie en wat het verhaal van de huishoudster en de ijzerboer is houden we nog even geheim. Intriges te over voor een prachtige klucht.

De uitvoeringen vinden plaats in zaal Rehoboth te Uithuizermeeden, aanvang 20:00 uur.

Entree aan de zaal € 8.50 Voorverkoop € 7,00

Kaarten in de voorverkoop bestellen via telefoonnummer 0612446893 of bij COOP Uithuizermeeden.

Groepsfoto 2020 v2
Meijsters Op Planken