Circus Vakland

VRIJDAG 14 JUNI: 19.30-21.30 UUR 

THEATERVOORSTELLING KARNIVOALE

Circus Vakland draait rond de spetterende en ontroerende muzikale Theatershow Karnivoale over een circusfamilie die zich beraadt op haar toekomst. Wat kunnen en willen ze nog? Een gratis show, speciaal gemaakt voor de dorpen van het Hogeland en Eemsdelta, met veel muziek, liedjes en grappen. Met Bekende Groningers Frank den Hollander, Alina Kiers, Harry Niehof, Jan Veldman, Carmen Schilstra en André Gubbels.

Deze voorstelling is gratis te bezoeken. Je kunt hier tickets bestellen.

================================================

VRIJDAGAVOND 14 JUNI: 21.15 - 22.00 UUR

OPTREDEN WADAAP.

Deze twee hiphoppende apen uit het noorden maken muziek met een lach. De liveshows van WadAap kunnen worden samengevat als een feestje met boodschap. Thema’s als liefde en respect voor de natuur en cultuur slingeren aan je neus voorbij. Het is rap met een zelfkritisch randje en een vette knipoog naar alle mensen die er goed aan zouden doen wad meer naar hun innerlijke aapje te luisteren.

Met aardig wad ervaring en bagage op zak als voorprogramma van Talib Kweli (USA), Dope D.O.D. en Fresku en optredens op festivals als Bevrijdingsfestival Groningen, Noorderzon en Grasnapolsky, hebben de twee geleerd dat ze menig mens kunnen roeren en bewegen. Maak je klaar om bij dit alles stil te staan en vervolgens compleet bananas te gaan!

 ===================================================

ZATERDAG 15 JUNI 2024.

CIRCUS SALTO (VANAF 13.00 UUR)

Circus Salto geeft twee feestelijke voorstellingen om 13.00 en 15.00 uur voor kinderen en hun (groot)ouders. In de roodgele circustent maak je kennis met krachtige acrobaten, spetterende jongleerkunsten, een hilarische buikspreekact, de hoelahoep en natuurlijk de sprankelende humor van Clown Sander. Entree is gratis! Op het circusterrein kunnen kinderen ook de hele middag meedoen met Circusworkshops. Zoek jouw talent als draadloper, balanceeracrobaat, jongleur, diabolo-artiest of bij het bordjedraaien! Alles gratis!

20.00 – 23.00 DORPSFEEST IN DE CIRCUSTENT (GRATIS DEELNAME EN TOEGANG).

Het dorpsfeest in de circustent wordt voor Uithuizermeeden ingevuld met een PubQuiz en een optreden van de Popke Nathaalzen uit Roodeschool en zanger Klaus uit Warffum.

De PubQuiz wordt verzorgd door het Hogelandster PubQuiz Team (o.a. van de Grunneger Week en Music & Memories PubQuiz). Met tal van “Oooooh ja” en “Het ligt op het puntje van mijn tong” vragen. Opgave voor de teams gaat via info@cafekombuys.com

Daarna is het podium voor de Popke Nathaalzen, voor Uithuizermeeden geen onbekenden. Een “no-nonsense” viermansformatie die zich het beste thuis voelt in een setting waarbij het publiek onder handbereik is. Rhythm & Blues met een eigen sound is de heartbeat van de band. Maar voor een staaltje onvervalste Tex-Mex zijn ze ook te porren. Waar het past doen ze dat met pakkende Grunneger teksten.

En zanger Klaus (uit Warffum) is helemaal wereldberoemd in het Noorden. Het maakt hem niet uit waar hij staat, van verjaardagsfeest tot feesttent en van voetbalkantine tot aan de kroeg. Het wordt altijd 1 groot feest.

Hij heeft in het voorprogramma mogen staan van o.a. : Jannes, Wolter Kroes, Jan Smit, 3 J’s, Nick en Simon, Monique Smit.

Tevens heeft hij al samen op de planken gestaan met bekende artiesten als; Rene Schuurmans, Burdy, de Esperando’s, Thomas Berge, Snollebollekes, Jan & Annie, Evert Baptist, Rene Becker, Marco Schuitmaker e.v.a.

 

Downloads

IMG 20240530 WA0000