Ontwikkelingen KindH

Graag houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen KindH. De vorige keer hebben we gemeld dat we naast peuterspeelzaalgroepen ook dagopvang voor peuters aanbieden.

Deze keer kunnen we vermelden dat we met ingang van het nieuwe schooljaar ook buitenschoolse opvang aanbieden. We gaan dit aanbieden in de brede school aan de Willem de Mérodelaan, waar ook onze peutergroepen zijn gevestigd. De BSO gebruikt een eigen ruimte en er wordt een apart BSO aanbod aangeboden, waar de kinderen actief bij worden betrokken, onder begeleiding van een pedagogisch medewerker. De BSO is buiten de schooltijden open van 7.00 uur tot 18.00 uur en op margedagen of stakingsdagen in overleg.

Op onze website, www.kindh.nl, vindt u ons beleidsplan en de spelregels van de BSO. Meer informatie of inschrijven kan via info@kindh.nl of 0595-432603.

 U kunt ook gerust eens binnenlopen op onze locatie (als dat weer is toegestaan i.v.m. Corona). Op de scholen en op de peuterspeelzaal liggen ook inschrijfformulieren voor u klaar. De pedagogisch medewerkers vertellen u graag meer over onze organisatie.

Op het moment van het schrijven van dit stukje is het bijna zomervakantie en sluiten we dit bijzondere schooljaar met de peuters af. We kijken terug op een jaar waarin we ontzettend veel hebben gedaan. Het thema van deze periode is: kleur en vorm. We zingen allerlei leuke liedjes om kleuren en vormen spelenderwijs te leren kennen. Praten in de kring over rode vierkanten en blauwe driehoeken en bedenken hier allerlei spelletjes bij. Heerlijk om te zien hoe snel de kinderen dan dingen oppakken en hoe ze genieten van de activiteiten!

We hopen snel weer eens van ons te laten horen!

Team KindH