Verkoop appartementen Kerkstraat gestart

Projectontwikkelaar en bouwonderneming Hesco Bouw uit Stadskanaal is onlangs gestart met de verkoop van de appartementen die gerealiseerd worden op de locatie van het huidige vervallen pand aan de Kerkstraat 1.

Toukomst Meij

Het project is onderdeel van de nieuwe toekomstvisie van Uithuizermeeden ‘Toukomst Meij’. Dit document mag gezien worden als de opvolger van het ‘Visieplan Uithuizermeeden 2025’. In dit rapport hebben de inwoners van Uithuizermeeden kenbaar gemaakt om in het centrum van ons dorp appartementen te realiseren voor zowel ouderen alsmede jongeren.

De start van de verkoop van de 6 appartementen in het centrum mag dan ook gezien worden als een nieuwe stap om het dorp te transformeren van leegstaande winkelpanden en andere vervallen panden naar veelal ‘levensloopbestendige woningen’. Aan dit project is door Stichting Meij-Invest bijna 8 jaar gewerkt als ‘planontwikkelaar’.

Villa de Meeden

“Villa de Meeden is een kleinschalig en sfeervol opgezet woongebouw met 6 appartementen. Dit karakteristieke woongebouw is gelegen op mooie stand in het centrum van het dorp, naast het voormalig Gemeentehuis en grenzend aan het Johan van Veenplein. De appartementen zijn dan ook gelegen op loopafstand van diverse winkels, huisarts en zijn tevens gunstig gelegen t.a.v. goed openbaar vervoer.

cropped 093 VilledeMeeden achterzijde scaled 1
Villa de Meeden