The Sgt Wilson’s Army Show komt naar Uithuizermeeden

Op zaterdag 5 oktober zal de befaamde Sgt Wilsons’s Army show enkele optredens verzorgen tijdens het Historisch Militair Treffen in Uithuizermeeden.

De show, die direct na het optreden in Uithuizermeeden vertrekt om te gaan toeren in Canada, brengt het originele geluid uit de jaren veertig en vijftig op de planken. Drie prachtige dames zingen onder het commando van Sergeant Wilson muziek van Glenn Miller, The Andrew Sisters, Frankie Lane, Rose Mary Clooney, Doris Day en vele andere topsterren uit het midden van de vorige eeuw.

Maar het is niet alleen de muziek. Er wordt een theaterspektakel neergezet van het hoogste niveau. Een onvergetelijke ‘army’ show met zang, dans, humor speciale effecten uit vervlogen ‘army’ tijden. De Sgt. Wilson’s Army show geeft jaarlijks 120 optredens over de hele wereld. Zo hebben ze gespeeld op de International Dixie and Blues festival in Zwitserland, de Roskilde Airshow in Denemarken en de Motor Wold Classics Messe in Berlijn Duitsland. Maar ze hebben ook dichterbij opgetreden zoals bij de Nationale veteranen dag in Den-Haag of het Concours d’Elegance bij paleis Het Loo in Apeldoorn. En direct na hun optreden vertrekken ze weer voor een tournee door Canada.

Dit is een spektakel dat u niet wilt missen. Laat u meevoeren naar de tijden van de bevrijding door de geallieerden. De show zal geheel in het teken staan van de militairen die ons land hebben bevrijd van het juk van de bezetter. Daarom zijn de mannen van Stichting OTTO trots dat ze Sgt. Wilson met zijn dames naar Uithuizermeeden hebben weten te krijgen om present te zijn bij het slotfeest van de Eemsmondweek die in het teken staat van de opmaat naar 75 jaar bevrijding van Uithuizermeeden. Houd voor meer informatie de website https://militairtreffenuithuizermeeden.nl in de gaten.

11262511 1109293335753937 6230790856893670300 o