Sint Maarten 2020

De gemeente het Hogeland heeft laten weten dat winkels niet geopend zijn voor Sint Maarten dit jaar. De kinderen mogen wel langs de deuren lopen. Bewoners kunnen middels een lampion, lantaarn of briefje aangeven of ze wel of niet mee doen.

Verrassing van de ondernemersverening

Het bestuur van de Ondernemersvereniging Eemsmond Noord heeft omdat de winkels gesloten zijn, het besluit genomen om bij de verschillende scholen en opvang voor de kinderen een verrassing te laten bezorgen.

Bij de Sterren, de Noordkaap, de Dokter Damschool, MamiNet, Speulhoukje, Het Schathuis, SWS de Dobbe, Lutje Potje en Tjarietstee wordt een verrassing namens de Ondernemersvereniging Eemsmond Noord bezorgd.

Kinderen die buiten Uithuizermeeden of Roodeschool naar school gaan

Er zijn ook kinderen die buiten Uithuizermeeden of Roodeschool naar school gaan. Voor deze kinderen is er ook een verrassing. Aan deze kinderen de vraag om op 11 november 2020 een e-mail te sturen naar oven1811@outlook.com. In deze e-mail graag je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd te vermelden.

Lopen langs de deuren

Kinderen mogen wel met hun lampion langs de deuren lopen. Bewoners kunnen middels een lampion, lantaarn of briefje aangeven of ze wel of niet mee doen.

Meer informatie en printbare briefjes op: https://veiligheidsregiogroningen.nl/nieuws/tips-voor-sint-maarten-in-coronatijd/