Opening praktijk Meijster Huisarts

Op maandag 19 april jongstleden was het voor Andreea Groze dan toch zover, de opening van haar eigen huisartsenpraktijk in Uithuizermeeden!

Vanwege corona maatregelen bleef het helaas bij een opening waarbij enkele naaste medewerkers aanwezig waren, de vreugde was er echter niet minder om! In eerste instantie zou de praktijk van het dorp verdwijnen. Dat was natuurlijk niet de bedoeling en in samenwerking met huisarts Koos Veen en met behulp van Stichting Dorpsbelangen Uithuizermeeden, Stichting Meij-Invest en inwoners is het gelukt om de praktijk van Andreea Groze verder vorm te geven. 

“Huisartsenzorg hoort dicht bij huis en het liefst door een vaste dokter. Die wil ik graag zijn voor dit dorp. Ik ben enthousiast om me als vaste huisarts en praktijkhouder in Uithuizermeeden te vestigen. Inmiddels ken ik veel patiënten omdat ik al langere tijd werkzaam ben als waarnemend huisarts in de huidige huisartsenpraktijk. Heel blij ben ik met de vaste assistenten, die ook graag in Uithuizermeeden willen blijven werken.”

Op 19 april 2021 zijn de deuren geopend van de ‘Meijster Huisarts’ aan de Vlasakker in Uithuizermeeden. U bent van harte welkom!

Voor meer informatie zie de website; Meijster Huisarts Uithuizermeeden

IMG 20210419 WA0004
Andreea Groze bij de officiële opening