"Naar de bollen" start in Uithuizermeeden

Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland, organiseert ook dit jaar het ééndaagse evenement NAAR DE BOLLEN. Prachtige tochten langs de bollenvelden van het Hogeland al wandelend, op de fiets met de auto of de motor. De Rotaryclub wil u graag laten genieten van de prachtige kleuren van de bollen en het Groninger Landschap.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 30 april en er wordt gestart bij Kruize Bloembollen aan de Hoofdstraat 264 in Uithuizermeeden.

DE TOCHTEN

  • Er zijn wandelroutes in verschillende afstanden: 10km, 20km, 30km en 40 km. De wandelroutes lopen langs diverse bollenvelden die volop in bloei zullen staan.
  • De prachtige recreatieve fietsroute langs de bollenvelden is 35 km lang. Bij de start krijgt u van ons een duidelijke routekaart met beschrijving. Op de routekaart zijn tevens alle bollenvelden gemarkeerd die volop in bloei zullen staan.
  • De tocht die voor auto’s en motoren is uitgezet is 65km lang en voor iedere rijder geschikt.

Alle routes worden zowel op een kaart als met een routebeschrijving aangeboden. De wandelroutes zijn voorzien van pijlen. Voor motorrijders is er ook een digitale optie van de route.

AANMELDEN VIA DE WEBSITE

Alle informatie over de routes en de starttijden zijn te vinden op de website www.NAARDEBOLLEN.nl. Ook kunt u zich via deze website aanmelden voor de tocht van uw keuze (fiets-, wandel of auto/motortocht) en zo een plaats reserveren.

 

Bollen Spijk 2048x1120 v2