Quiltfestival Noord Groningen

Quilts van allure op het Quiltfestival in de gemeente het Hogeland. Op 12, 13 en 14 juni 2020 is het Quiltfestival Noord Groningen in 25 monumentale kerken, molens, dorpshuizen en het Openluchtmuseum.

In de locaties is een grote diversiteit te bewonderen van het werk van quilters en textielkunstenaars uit binnen en buitenland.
De quiltwedstrijd heeft als het thema “Verwondering”. Het Quiltfestival daagt quilters uit om op treffende wijze het thema te verwoorden in stof. Metaforisch of recht voor zijn raap, laat u inspireren en verras ons.

Graag willen we jongeren enthousiast maken voor het quilten, jeugdige inzenders voor de wedstrijd worden hierbij verwelkomd en worden apart gejureerd.
In de evenementenhal Op Roakeldais in Warffum is de textielbeurs met een grote keuze aan standhouders, er zijn demonstraties en iedere dg wordt er op de ochtend en middag een modeshow gegeven.

Fietsroutes langs alle locaties zijn beschikbaar. In een aantal kerken wordt het orgel bespeeld.
Er is weer veel te zien en te genieten voor iedereen!

Openingstijden Quiltfestival: vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
Voor meer informatie bezoek onze website: https://www.quiltfestival.nl of volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/het.quiltfestival

Uploads 2020 banner Quiltfestival website