Familie-speurtocht WebAdventure

Doe de familie-speurtocht door het hele dorp van de Oranjevereniging met de WebAdventure app!

De speurtocht

De speurtocht gaat door Uithuizermeeden en is ongeveer 6 kilometer lang. Je komt o.a. langs bijzondere plekken in het dorp, waarover iets wordt verteld. Soms horen er vragen of opdrachten bij. Bij goede antwoorden krijg je een punt en een letter (de app zegt ‘woord’). Schrijf deze letters op. Ze vormen samen een woord. Heb je het woord ontdekt, dan kun je deze mailen naar: oranjevereniginguhm@gmail.com Onder de goede inzendingen wordt een prijs verloot. Dit geldt ook voor de hoogste score.

Mobiele telefoon

Je hebt voor het uitvoeren van de speurtocht in WebAdventure een smartphone nodig met internet verbinding. Als deelnemer hoef je geen app te downloaden, het is een online webapp.

Wanneer er geen WIFI aanwezig is of wanneer het traject buiten is uitgezet, heb je mobiel internet nodig. Zorg ervoor dat je mobieltje volledig is opgeladen voordat je gaat starten.

De speurtocht geeft telkens een nieuwe locatie aan in de kaart (rode locatiemelder). Daar loop je naar toe/ zoek je op. Daarna volgt de vraag. Onderaan de pagina staat de knop 'verder'.

Mocht je per ongeluk het systeem afsluiten, start dan dezelfde internetbrowser opnieuw op, dan kun je gewoon verder. Niet gelukt? type dezelfde URL weer in dezelfde internetbrowser.

Veiligheid & privacy

Wanneer een traject van WebAdventure wordt uitgevoerd let dan goed op je eigen veiligheid. Denk aan verkeersituaties en dergelijke. Verder zullen alle deelnemersnamen en berichten na het gebruik van WebAdventure worden gewist.

Extra’s

Met het menu in WebAdventure heb je extra functies tot je beschikking. Zo kun je bij een battle via het menu altijd de actuele scorelijst zien. Ook kun je berichten sturen aan andere deelnemers.

Starten

Klik op deze link: https://super03.webadventure.app

Uploads Logo Oranjevereniging Uithuizermeeden Basis CHE17 Outline FC