COOP Verstraete volleybaltoernooi

Op dinsdag 25 februari, woensdag 26 februari en zaterdag 29 februari 2020 wordt de zesde editie van het COOP Verstraete volleybaltoernooi georganiseerd.

Andere opzet

Na vijf jaar hetzelfde format te hebben gekozen, kiezen we nu voor een iets andere opzet. Je kunt je nu opgeven voor de prestatiepoule (Poule A), recreatiepoule met smash (Poule B) en de recreatiepoule zonder smash (Poule C). De poules zijn dus verdeeld in drie niveaus. Ben je vorig jaar onderin de recreatiepoule geëindigd? Geef je dan op voor Poule C. Heb je bijvoorbeeld de kwartfinales gehaald in de recreatiepoule? Geef je dan op voor Poule B. Maak zelf een inschatting van jullie niveau. Op deze manier hopen we het voor alle teams nog aantrekkelijker te maken.

Mochten hier nog vragen over zijn dan horen we dat graag.

Hieronder volgt extra informatie m.b.t. het opgeven voor het toernooi:

  • Wat: COOP Verstraete Volleybaltoernooi (PART VI)
  • Waar: Scherphornhal te Uithuizermeeden
  • Wanneer: 25, 26 en 29 februari 2020
  • Tijden: 18.30 uur - 23.00 uur
  • Opzet: alle teams spelen op één avond doordeweeks en op de zaterdag. Elk team bestaat uit minimaal 2 dames die sowieso in het veld moeten staan

Kosten: €15,- per team; voor bedrijven is er de mogelijkheid om voor €10,- extra reclame te maken op de drie avonden (posters/ vlaggen/ banners)

Opgave: bij Erik Zuidema via e-mail, erik_zuidema@hotmail.com. Vermeld in de e-mail of jullie willen spelen in de prestatiepoule A of recreatiepoule B of C. Geef ook jullie voorkeur aan voor de dag waarop jullie willen spelen doordeweeks. Tot slot graag jullie teamnaam vermelden.

AdobeStock 194339182
Doe mee met het volleybaltoernooi!