COOP Verstraete Volleybaltoernooi

Hallo volleybalvrienden,

Op dinsdag 7 maart, woensdag 8 maart en zaterdag 11 maart 2023 wordt de 8 editie van het volleybaltoernooi georganiseerd (zie poster bijage). Je kunt je weer opgeven door te reageren op deze mail.  Geef in de mail aan of je een team opgeeft voor de prestatiepoule (Poule A), recreatiepoule met smash (Poule B) of de recreatiepoule zonder smash (Poule C). De poules zijn dus verdeeld in drie niveaus.  Maak zelf een inschatting van je niveau. Mocht dit niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je me altijd een mailtje sturen met de vraag welke poule het beste bij je team past.  Hieronder nog wat extra informatie m.b.t. het opgeven voor het toernooi.

 Wat: COOP Verstraete Volleybaltoernooi (PART VIII)

Waar: Scherphornhal  te Uithuizermeeden

Wanneer: 7, 8 en 11 maart

Tijden: 18.30 uur - 23.00 uur

Opzet: Alle teams spelen op één avond doordeweeks en op de zaterdag. Elk team bestaat uit minimaal 2 dames die sowieso in het veld moeten staan.

Kosten: €15,- per team; voor bedrijven is er de mogelijk om voor €10,- extra reclame te maken op de drie avonden (posters/ vlaggen/ banners) 

Opgave: Per mail bij Erik Zuidema (erik_zuidema@hotmail.com). Vermeld in de mail jullie teamnaam en of jullie willen spelen in de prestatiepoule A of recreatiepoule B of C. Geef ook jullie voorkeur aan voor de dag waarop jullie willen spelen doordeweeks. Het lukt bijna altijd om aan de gekozen dag te voldoen. 

 Voorbeeld van opgave:

 Naam: FC Smash

Poule: Prestatiepoule A

Voorkeur doordeweeks: Woensdag 

 

Met sportieve groet, 

Han Tiekstra, Erik Zuidema,  Jan Zuidema, Carola Folkersma  

Poster