Geldautomaat Rabobank Uithuizen tijdelijk buiten gebruik

Lees meer op post

UITHUIZEN Rabobank Uithuizen verhuist per 13 november naar Uithuizermeeden. Vanaf deze datum zijn klanten welkom bij het Rabobank Adviespunt.

Dit Adviespunt is gevestigd in Kantoor Vreugdenhil aan de Hoofdstraat 182 in Uithuizermeeden. Bij de locatie in Uithuizen blijven de buiten geldautomaat en sealbagautomaat voor ondernemers achter. Rondom de verhuizing vinden de onderhoudswerkzaamheden plaats aan deze automaten, zodat ze weer beschikken over de nieuwste productupdates.

Gedurende deze werkzaamheden, van 13 november tot en met 29 november, zijn de automaten buiten gebruik. De bank verwijst in deze periode naar: Uithuizermeeden voor de dichtstbijzijnde Rabobank geldautomaat en naar Bedum of Delfzijl voor de sealbagautomaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *