Wordt Lieke Jansen uit Uithuizermeeden kampioen striptekenen?

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN Tijdens Stripfestival Breda wordt zaterdag 14 oktober bepaald wie de winnaars zijn van het Nederlands Kampioenschap Striptekenen voor de jeugd 2017. Lieke Jansen uit Uithuizermeeden is finalist in de leeftijdscategorie 15-17 jaar.

Uit heel Nederland komen de finalisten van het NK naar het Chassé Theater in Breda. In de voorrondes hebben zij namelijk hun talenten getoond en ze zijn nu uitgenodigd om in een live battle hun tekenkunsten te laten zien.

Lieke maakt kans op een fraaie trofee en een stripboekenpakket van 500 euro.

De finale duurt van 11.00 tot 14.00 uur waarna de jury zich over de strips zal buigen. Eric Heuvel, de bekende striptekenaar van January Jones, is de voorzitter van de jury en maakt om 15.00 uur bekend wie de kampioenen van NK Striptekenen 2017 zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *