Rabobank in Uithuizen verhuist naar Uithuizermeeden

Lees meer op post

UITHUIZEN Rabobank Noord-Groningen heeft kantoren in Bedum, Delfzijl en Uithuizen. Daarnaast is er een Rabobank Servicepunt gevestigd in Uithuizermeeden bij Kantoor Vreugdenhil. Recentelijk heeft de bank besloten kantoor Uithuizen samen te voegen met het Servicepunt in Uithuizermeeden.

Een geldautomaat blijft op de locatie in Uithuizen aanwezig, evenals de sealbagautomaat voor ondernemers. Sinds een jaar is het Rabobank Servicepunt actief in Uithuizermeeden bij Kantoor Vreugdenhil. ‘Dit is een mooi voorbeeld van samenwerken in de regio om faciliteiten voor omwonenden in de benen te houden’, geeft Karl Pladdet aan, directeur Particulieren en Private Banking.

‘Bij het in stand houden van een volwaardig, zelfstandig Rabobank-kantoor kijken wij nadrukkelijk naar het klantgedrag. Gelet op het teruglopende aantal klantbezoeken aan kantoor Uithuizen, blijkt dat de service van dit kantoor beter en passend kan worden ondergebracht bij een ondernemer. Om deze reden gaan wij de samenwerking met kantoor Vreugdenhil uitbreiden’.

De verhuizing van kantoor Uithuizen naar Uithuizermeeden vindt begin november plaats en is naar verwachting maandag 13 november gerealiseerd. Daarbij blijft de geldautomaat aan de buitenzijde en de sealbagautomaat voor ondernemers in Uithuizen aanwezig. In Uithuizermeeden is eveneens een geldautomaat beschikbaar. Ook de medewerkers verhuizen mee. Dagelijks is een Adviseur Particulieren aanwezig om u te adviseren over uw dagelijkse bankzaken en een Financieel Adviseur is op afspraak beschikbaar om te helpen bij vragen over bijvoorbeeld hypotheken, beleggen en levensverzekeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *