AnKo schenkt ruim 5000 euro aan kinderziekenhuis

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN De organisatie van het AnKo-toernooi overhandigt maandag een cheque ter waarde van € 5.638,65 aan Barbara Baijens-Vrij, coördinator Fondsenwerving van de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen.

Op 3 juni werd dit 7×7 toernooi voor mannen en vrouwen gespeeld op het Sportpark Meij, thuishaven van SV de Heracliden uit Uithuizermeeden. Acties rondom dit toernooi zorgden voor deze fraaie opbrengst waarmee het zieke kinderen in het UMCG iets aangenamer kan worden gemaakt. Met dit bedrag worden voorzieningen voor deze kinderen bekostigd waardoor ze wat afleiding wordt geboden.

Hoofdrolspelers van het AnKo-toernooi zijn Anno Wassing en Koos Sikkema uit Uithuizermeeden die het initiatief tot dit toernooi namen. Zij verzamelden een groep actieve Heracliden-leden om zich heen waarna in gezamenlijkheid deze actie werd uitgevoerd.

Bij de overhandiging van de cheque zal ook clubmascotte Hero van de partij zijn. Hero zamelde zelf ook geld in door voorafgaand aan dit toernooi per step van Uithuizermeeden naar het centrum van Groningen te reizen. Onderweg haalde hij met deze reis ook diverse giften op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *