Albert en Tinie 65 jaar getrouwd

Lees meer op post

DELFZIJL In Betingestaete hebben Albert en Tinie de Weerdt woensdag in Betingestaete in Delfzijl hun briljanten bruiloft gevierd.

De 88-jarige in Uithuizermeeden geboren Albert de Weerdt en zijn even oude echtgenote Jantiena, van wie de wieg in Bierum stond, werden namens de gemeente gefeliciteerd door loco-burgemeester Hans Ronde.

Het echtpaar De Weerdt heeft vier kinderen op de wereld gezet, acht kleinkinderen en dertien achterkleinkinderen. De heer De Weerdt heeft tot aan zijn pensioen bij de Eendracht in Appingedam gewerkt. Eerst in ploegendienst en later op kantoor. Mevrouw De Weerdt zorgde voor de kinderen en het huishouden. Ze hebben aan het begin van hun huwelijk in Bierum gewoond, maar verhuisden al snel naar Holwierde. Een paar maanden geleden zijn ze van het verzorgingstehuis in Bierum, dat gesloten werd, naar Betingestaete verhuisd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *