Getuigen gezocht: getuigenoproep incident Oranjeplein te UITHUIZERMEEDEN

Lees meer op post

Het incident deed zich voor  op donderdag 7 april 2016 tussen 07:15 uur en 07:25 uur op het  Oranjeplein te Uithuizermeeden.

Toedracht: Op donderdag 7 april, omstreeks 07:20 uur was een 13 jarig meisje op haar rode fiets met fietstassen op weg vanaf haar woning aan de Kwekersweg in Uithuizermeeden naar het station aldaar. Op het Oranjeplein is ze met haar fiets ten val gekomen. Het meisje is enige tijd buiten kennis geweest en heeft letsel opgelopen. Een tot op heden onbekend persoon heeft haar ter plaatse geholpen. Op dit moment is niet duidelijk wat zich precies heeft voorgedaan. De politie is daarom op zoek naar getuigen van het incident. Mocht U iets gezien/gehoord hebben dan is het verzoek om te bellen met 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *