Start uitvoering derde fase herinrichting Middelstum

Lees meer op post

MIDDELSTUM – In november start de uitvoering van de derde fase van de herinrichting Middelstum. De derde fase omvat een deel van de Herestraat, de Burchtstraat, de Asingalaan, de Brouwerslaan, een deel van Colpende en een deel van de Delleweg.

Naar verwachting is de uitvoering voor de zomer van 2016 gereed. De aannemer is aannemersbedrijf Elzinga uit Uithuizermeeden. Gisteren was er een informatieavond voor de aanwonenden.

 

Wethouder Pier Prins: “Met het uitvoeren van de derde fase wordt de herinrichting van het centrum van Middelstum afgerond. Het nieuw ingerichte centrum krijgt hiermee een historische uitstraling. Dankzij de betrokkenheid en inzet van de inwoners staat Middelstum straks compleet vernieuwd op de kaart.”

De nieuwe inrichting van de straten in fase drie omvat het verbeteren van het rioolstelsel. Deels komt er een nieuw (gescheiden) riool en deels wordt het bestaande riool vernieuwd. Er komt nieuwe fundering en de wegen worden bestraat met klinkers. En er komen nieuwe openbare verlichting, beplanting en straatmeubilair (bankjes, boomroosters).

In de laatste week november begint de aannemer met de voorbereidende werkzaamheden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *