Dwars door de Fram tijdens 10e editie Tocht om de Noord

Lees meer op post

WOLTERSUM – Tijdens de tiende editie van de Tocht om de Noord hebben de 5000 wandelaars het enorm getroffen met het weer.

Aangestuurd door het Geluid van Groningen waren er zaterdag en zondag fraaie routes uitgezet. Zaterdag ontdekten de wandelaars, tijdens hun culturele ontdekkingstocht, de schoonheid van Noord-Groningen, met een route langs onder ander Uithuizen, Zeerijp, Woltersum (onder andere dwars door molen Fram), Ten Boer en Garmerwolde. Zondag ging het van startplaats de Stad naar Roden via Haren en Peize.  Voor de echte stevige wandelaars bestond de mogelijkheid om vooraf ook nog even de Kennedymars mee te pakken, van Usquert naar Uithuizermeeden, met de mogelijkheid voor vier lussen om het extra lang te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *