29e editie Eemsmondloop

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – De 29e editie van de Eemsmondloop, een hardloopwedstrijd over 10 kilometer, wordt zaterdag 3 oktober gehouden.

Het betreft de 5e loop van het BuurContact loopcircuit 2015. De basisscholierenloop, waarbij geld wordt ingezameld voor Make A Wish, gaat voorafgaande aan de wedstrijd om 16.00 uur van start. Die is opgedeeld in 3 leeftijdscategorieën.

De hoofdafstand van de wedstrijd is 10 kilometer, twee rondjes van 5. De recreanten kunnen kiezen uit twee afstanden:  5 km of de 4 Mijl van Meij.De wedstrijdloop en de recreantenloop gaan om 17.00 uur van start.

Nieuw bij de Eemsmondloop is een Canicross. Hhierbij moet de loper met zijn aangelijnde hond een parcours afleggen van 3.3 km. De inschrijving is van 14.15 tot 14.45 uur en de start volgt om 15.00 uur.

Voor alle onderdelen vindt de inschrijving net als voorgaande jaren plaats in het Bommelhoes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *