VI shirtsponsor De Heracliden B1

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – De Heracliden B1 speelt komend seizoen met Voetbal International op  de borst.

Voetbalweekblad Voetbal International sponsort komend seizoen ter ere van zijn 50-jarig bestaan vijftig amateurteams. Het sponsorpakket bestaat uit vijftien volledige wedstrijdtenues, trainingspakken, voetbaltassen, drie ballen en een krat bidons. Het totale pakket heeft een waarde van 2500 euro.

Enkele ouders van SV Heracliden B1 uit Uithuizermeeden reageerden op dit bericht en wonnen tot hun verbazing een van de 50 sponsorpakketten. Een unieke shirtsponsor voor dit jeugdelftal en met het verenigingsbestuur is afgesproken dat B1 als tegenprestatie zijn wedstrijden dit seizoen ook in dit tenue gaat spelen.

Uiteraard gingen de ‘mannen’ van B1 maar wat graag met hun fonkelnieuwe wedstrijdtenue op de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *