KeepersKlas bij Voetbalschool Eemsmond

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – Voetbalschool Eemsmond werkt vanaf september samen met de KeepersKlas.

De KeepersKlas staat onder leiding van Tonnie Meijer, oud-keeper van vv Appingedam, Be Quick en Eems Boys en tegenwoordig keeperstrainer bij vv Appingedam en SJO-DVC. De samenwerking houdt in dat er op dezelfde tijdstippen en op dezelfde locatie getraind wordt, waarbij een gedeelte van de keeperstraining geïntegreerd wordt in de training van de voetbalschool.

Kinderen van 6 tot en met 14 jaar trainingen kunnen vanaf vrijdag 4 september terecht op  de cursus op locatie Uithuizermeeden en vanaf zondag 6 september op locatie Appingedam. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt gewerkt in trainingsgroepen die niet groter zijn dan 12 personen. Ze worden per onderdeel begeleid door twee trainers. Het accent ligt op uitdaging en plezier in de trainingen, maar vooral op het scholen en verbeteren van coördinatie en techniek. De trainers van Voetbalschool Eemsmond werken volgens een vast plan en volgens de visie van René Meulensteen (voormalig Techniektrainer Manchester United).

Inschrijven kan via: www.voetbalchooleemsmond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *