De vakantieweek is officieel geopend!

Lees meer op post

Eindelijk is het dan weer zo ver, de vakantieweek 2015 is begonnen! Na het vele voorbereiden mochten we eindelijk los. Al vroeg verzamelden de SCVW’ers bij het Anker. Bijna net zo vroeg stond er ook al een groep actievelingen klaar om met de vakantieweek op pad te gaan om een wandeltocht te maken door het Groninger landschap en zodoende te kijken hoe de Groninger natuur ontwaakt; het vrij nieuwe onderdeel dauwtrappen.

Vakantieweek - dauwtrappen1

Ondertussen werd het Johan van Veen plein omgebouwd tot een ware Boer zoekt vrouw locatie. Stropakken en melkbussen sierden het plein. Een trekker bracht Yvon Jaspers met onze eigen BN’er Boer Janko het plein op. Samen met Esther hesen ze de vakantieweekvlag en openden op deze manier de vakantieweek officieel. Daarna kon iedereen genieten van een boerenontbijt dat klaar stond in de kraampjes met onder anderen heerlijke koffie en vers gebakken eieren. Een goed begin voor een mooie week!

Ontbijt

Alle foto’s zijn te vinden op onze fotopagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *