De laatste stand van zaken

Lees meer op post

Jan Klaassen en Katrijntje beleefden ook gisteravond weer een spannend avontuur. Even later streden de sterkste Meijster mannen tegen de fanatiekste Meijster vrouwen tijdens de 13+ avond. Geen ja en geen nee, uitbeelden, liedjes raden en een potje krachtige mondvaardigheid was nodig om de taart te kunnen winnen. De mannen begonnen met een flinke sprint, die tijdens de rest van de avond langzaam maar gestaag door de vrouwen werd ingehaald waardoor de punten bijna gelijk waren voor de finale. Nadat de bitterballen waren uitgedeeld door onze beeldschone assistenten en keukenhulpen speelden de vrouwen zo krachtig dat ze de mannen ver achter zich lieten. Net als elke andere avond deze week sloten we af met het woord van God tijdens de avondsluiting. De allerkleinsten konden vandaag samen met alle bekende sprookjes knutselen, spelletjes spelen en heerlijke cakejes versieren tijdens het knutseluurtje. Op dit moment nemen we de jeugd van vroeger mee naar het openluchtmuseum te Warffum. Tussendoor bereiden we de laatste onderdelen voor en bouwen het podium op voor het cabaret van morgen. Vanavond zettend we de stropakken weer buiten onder de Meijstertoren voor de hagenpreek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *