Voetbalweekend in Uithuizermeeden

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN –  Op vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli staat Uithuizermeeden helemaal in het teken van voetbal.

Op vrijdagavond 3 juli om 19.00 uur speelt FC Groningen zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2015-2016 op ‘Sportpark Meij’. Het is de 7e oefenwedstrijd op rij welke georganiseerd wordt binnen het samenwerkingsverband tussen RWE, FC Groningen en de gemeente Eemsmond.

Voorafgaand aan de wedstrijd RWE-FC Groningen spelen de G-teams van de gemeente Eemsmond en Kids United tegen elkaar. Deze voorwedstrijd start om 18.00 uur. Het betreft de eerste officiële wedstrijd van het G-team Eemsmond dat de burgemeester van de gemeente, Marijke van Beek, als beschermvrouw kent. Het sportpark is om 17.30 uur voor publiek geopend en bevindt zich aan de Grote Hadderstraat 1 in Uithuizermeeden.

Een dag later, zaterdag 4 juli, vindt het wedstrijdgedeelte van Beach Event plaats in het centrum van het dorp. Het Johan van Veenplein ligt dan in het geheel vol met zand en diverse teams strijden dan om de ere-prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *