Een kinderboek over een meisje dat opgroeit bij een bewust alleenstaande moeder

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – Steeds meer kinderen groeien op in een niet-traditioneel gezin, toch zijn er nog weinig kinderboeken te vinden over andere gezinsvormen.

Maandag 18 mei verschijnt het boek‘Noortje, over boomstammen en stambomen’. Dit boek vertelt het verhaal van Noortje, een meisje dat opgroeit bij haar moeder. Noortje heeft geen papa maar een donor.  Dit tweede boek van Noortje gaat over hoe je als kind verwant bent aan je ouders, grootouders, overgrootouders. De schrijfster van het boek woont in Uithuizermeeden (provincie Groningen) en is zelf bewust alleenstaande moeder. Kijk voor meer informatie op de website: www.noortje-dochtervaneenbewustalleenstaandemoeder.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *