Theatervoorstelling Zie Dali in Meij

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – De voorstelling Zie Dali is op 13 maart twee keer te zien in de Oudheidskamer in Uithuizermeeden, tegenover het station.

De aanvangstijdstippen zijn 19.00 en om 20.30 uur.

Zie Dali is een ontroerende en boeiende theatervoorstelling die raakt, verfrist en een nieuwe kijk geeft op de werkelijkheid. Wat is droom, wat is werkelijkheid. En bovenal; hoe beleef je kunst. Salvador Dali neemt het publiek mee in zijn verrassende en absurde wereld.

Sinds september vorig jaar toert Stichting Metafora rond met de voorstelling.. Het einde van de toer komt in zicht. De voorstelling wordt tot april 2015 gespeeld in diverse musea in de provincie Groningen.

Voor de volledige speellijst en het bestellen van kaarten kan men terecht op: www.stichtingmetafora.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *