Roder Jongenskoor gast kerstconcert Brassband Immanuël

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – Het Roder Jongenskoor is zaterdag 20 december te gast bij het kerstconcert van Geref. Brassband Immanuël.

De 27e editie wordt ook weer gehouden in PGU het Anker aan Oudedijksterweg 21 in Uithuizermeeden. In plaats van een groot mannenkoor staat er dus een groep van jongens, waarvan de jongste jongens nog maar 7 zijn! Met 3 repetities per week en ongeveer 30 concerten per jaar zijn de koorleden te vergelijken met topsporters op cultuurgebied. Het koor doet momenteel ook mee aan ‘a festival of Lessons and Carols’.

Ter promotie daarvan is het koor woensdag 3 december te zien in de uitzending van De Wereld Draait Door en zondagmorgen 7 december live te beluisteren op Radio 4. Naast de afzonderlijke optredens zullen Immanuël en het jongenskoor ook samen op treden.

Kaarten zijn te reserveren via F.J. van Dijken: (0595) 41 26 54 of info@brassbandimmanuel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *