Kerstconcert Voices in de Nicolaïkerk

Lees meer op post

APPINGEDAM – De Christelijke Zanggroep Voices houdt zaterdag 20 december om 19.30 uur haar inmiddels bekende kerstconcert.

In de sfeervolle verlichte Nicolaïkerk zijn optredens van  het Chr.Mannenkoor uit Appingedam, het Chr.Dubbelmannenkwartet uit Loppersum, The Special Singers uit Uithuizermeeden, de Chr. Zanggroep Voices uit Appingedam en het Samengesteld Blazers ensemble.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Jan Beukema en het geheel wordt gedirigeerd door Nico Dijkman. Janneke Pennink neemt de presentatie voor haar rekening. De koren hebben zowel muziekstukken in het Engels als in Nederlands op het programma staan en ook zullen ze gezamenlijk een aantal liederen zingen. In de voorverkoop is de prijs van de toegangskaart €10,00. De voorverkoop is inmiddels gestart. De voorverkoopadressen zijn: Tabakspeciaalzaak Primera in Appingedam; Tabakactief in Appingedam Overdiep en Tabaktief in Delfzijl.

Kaarten zijn ook telefonisch te reserveren bij I.de Lange: 0596 – 623444 en bij O.v .Lienden: 0596-541202.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *