Verjaardag als in de jaren ’50 bij Het Behouden Blik

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – Blikmuseum Het Behouden Blik in Uithuizermeeden doet mee aan Oktobermaand Kindermaand met het beleven van een verjaardag zoals die in de jaren ’50 van de vorige eeuw gehouden werd.

In Het Behouden Blik kunnen kinderen en hun begeleiders op 4, 5, 18, 19, en 26 oktober 2014 terecht voor een interactief museumbezoek met de titel: Lang zal ze leven! Vanaf 14.00 uur duurt het ongeveer anderhalf uur.

Eerst worden er aan de Hoofdstraat 99 inkopen gedaan in de winkel van Sinkel, waarna de kinderen met de boodschappen iets lekkers klaarmaken zodat ze de verjaardag kunnen vieren. Er is plaats voor maximaal 8 kinderen per keer, dus reserveren is noodzakelijk.

Meer informatie: www.hetbehoudenblik.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *