Aardappelverkoop-actie sc Loppersum langs de deuren

Lees meer op post

LOPPERSUM – De leden van sc Loppersum gaan maandag 20 oktober vanaf 18.00 uur opnieuw aardappelen verkopen in de dorpen Loppersum, Wirdum en Garrelsweer.

Een aantal plaatselijke sponsoren als de schilders Broekhuizen en Reinders, Aristo Promotions, John Breider Mechanisatie en Peter de Winter stellen hun bedrijfsbussen weer beschikbaar met chauffeur. De actie is nodig om de vereniging financieel weer bloeiend te krijgen. “We werken met een begroting die net sluitend te maken is, om trainers en alle jeugdactiviteiten te kunnen betalen en om alle overige kosten te kunnen dragen,” aldus penningmeester Geert Slagter.

In samenwerking met Landjuweel uit Uithuizermeeden zullen 10 kilo zakken Bildstar aardappelen worden aangeboden voor 6,00 euro. Mochten er mensen zijn die wel een donatie willen doen, maar geen aardappelen wensen, dan worden deze aardappelen aan de Voedselbank geschonken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *