Workshops fotografie van Jan Peter Kapteijn

Lees meer op post

DELFZIJL/KANTENS – Binnenkort starten er in Delfzijl en Kantens workshops fotografie van Jan Peter Kapteijn.

De cursusleider heeft ook fotogroepen voor mensen die al enige basiskennis van fotograferen hebben.De groepen zijn actief in Spijk, Kantens, Uithuizermeeden en Winschoten. Op donderdagavond 25 september start een workshop in de Brede School Noord in Delfzijl.  Op maandagavond 29 september start er ook een groep in ’t Schienvat in Kantens. De workshops duren 2 uur en worden eens per

14 dagen gegeven. Het worden 4 leerzame avonden, vol praktische oefeningen. In kleine groepen van gemiddeld 8 deelnemers word je op een leuke manier ingewijd in de beginselen van de fotografie. Meer informatie is te vinden op: www.fotojp.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *