Eerste dag Grunneger week met open dag gemeentebedrijf en praalwagenoptocht

Lees meer op post

Uithuizen- de Grunneger week is deze zaterdag gelijk goed van start gegaan. Er was veel te doen in Uithuizen en veel mensen kwamen een kijkje nemen.
Op de Talmaweg stelde de gemeente hun werkplaats open en hier was onder meer een demonstratie auto knippen van de brandweer van post Uithuizermeeden. Verder was het gehele wagenpark van de gemeente te bezichtigen.

Tussendoor was er van 14 -16 uur een praalwagenoptocht door heel Uithuizen. Verschillende versierde wagens reden door de straten waar veel publiek op af kwam. De eerste prijs van de wagens was gewonnen door de wagen van Zandeweer.

Foto’s: Roderick Spijk en Mariska BuremaGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *