Benefietconcert voor Kosovo met Martin Brand

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – Multimissions houdt  zaterdag 4 oktober om 20.00 uur een benefietconcert met Martin Brand en Huisband Ten Boer in het Anker aan de  Oudedijksterweg 21 in Uithuizermeeden.

De opbrengst van het concert komt ten goede aan Kosovo. Er wordt geld ingezameld om de  partnerorganisatie stichting de Brug in Kosovo ondersteunen, zodat onder andere voedselpakketten en hout naar de weduwen en wezen in Kosovo vervoerd kunnen worden. Voor sommige mensen is dit de enige manier waardoor zij nog in leven kunnen blijven.

Martin Brand werkt al jarenlang als gospelzanger, spreker, theatermaker, liedschrijver, workshopleider en dirigent. Martin staat bekend om zijn spontane en open manier van optreden. Interactie, humor, geloof, eerlijkheid en enthousiasme zijn woorden die vaak worden gebruikt om zijn optredens te beschrijven.

De zanger van Nederlandstalige gospels werkt ook als dirigent van grote projectkoren (Praise United), hij is hij presentator bij Groot Nieuws Radio, ambassadeur van Operatie Mobilisatie Nederland, stafdocent en creatief adviseur van de HQ kunstschool voor jong talent en een dag per week werkzaam voor zijn thuisgemeente ‘de Basis’ in Apeldoorn als creatief leider van het programmateam.

In juni 2012, een week voordat hij zou spreken op de EO jongerendag en in juli 2013 was de gospelzanger landelijk in het nieuws en leefden duizenden met hem mee toen hij onverwacht een aantal hartstilstanden kreeg.

De Huisband ten Boer is een christelijke praise-band.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *