28e Editie Eemsmondloop

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – De 28e editie van de Eemsmondloop over 10 kilometer wordt zaterdag 4 oktober om 17.00 uur gehouden.

Het is de vijfde loop van het BuurContact loopcircuit 2014. Voor de wedstrijdlopers zijn er twee ronden uitgezet van 5 kilometer, de recreanten kunnen kiezen uit 5 kilometer en, nieuw dit jaar, de 4mijl van Meij.

Het parcours is gelijk aan de vorige editie. Ook dit jaar is er weer een basisscholierenloop. Het startschot voor deze wedstrijd wordt gelost om 16.00 uur door Izebrand Hoek van de Rabobank.

Bij de scholierenloop is in samenwerking met F.C. Groningen in de Maatschappij en Make a Wish Nederland een inzamelingsactie op touw gezet met het doel geld in te zamelen om ernstig zieke kinderen een mooie dag te kunnen bezorgen.

Ook F.C. Groningen mascotte Groby en een speler van de FC zullen naar Uithuizermeeden afreizen. Voor de jeugd bestaat de mogelijkheid om met hen op de foto te gaan.

De inschrijving is in het Bommelhoes aan de Oudedijksterweg .Hier is ook omkleedmogelijkheid. De organisatie stelt ook dit jaar naast de gebruikelijke prijzen weer twee extra bekers beschikbaar, één voor de snelste Meijster heer en één voor de snelste Meijster dame in de wedstrijdcategorie over 10 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *