Nederland – Costa Rica op groot scherm in Uithuizermeeden

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – Het kwartfinale duel Nederland – Costa Rica is zaterdag 5 juli live te volgen op een groot scherm op het Johan van Veenplein in Uithuizermeeden.

Dat gebeurt tijdens de zesde editie van het Beach Event, met een beach volleybal toernooi, een beach voetbal toernooi en een beach party.

Het duel zal worden uitgezonden op een LED scherm van liefst 20 vierkante meter. Voorzitter Frits Tiekstra noemt het duel dat vanaf het ‘Meister strand’ kan worden bekekeneen prachtig affiche. ‘‘We hadden heel stiekem gehoopt op deze plaatsing want dit maakt ons evenement nog unieker en geeft het een speciaal tintje.’’

Al vanaf vrijdag 4 juli kunnen volleyballers het zand op voor het beach volleybal toernooi. Zaterdagochtend is de jeugd aan de beurt met zandkastelen bouwen en het jeugd beach voetbal toernooi. Ook is er een grote stormbaan voor klim- en glijplezier. Zaterdagmiddag vindt het senioren beach voetbal toernooi plaats. Ook is er in de avond ruimte voor een kinderdisco waarop vervolgens het kwartfinale duel van het WK is te bewonderen. Tijdens en na afloop is er een spectaculaire beach party. Alle onderdelen zijn zonder entree en voor alle leeftijden toegankelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *