Brand in schakelstation Eemshaven

Lees meer op post

Eemshaven – Zaterdag om vijf uur werd de brandweer van Uithuizermeeden, Bierum en de hoogwerker van Delfzijl gealarmeerd voor een brand industrie aan de Robbenplaatweg in de Eemshaven.
Eenmaal ter plaatse bleek er in een schakelstation brand te zijn uitgebroken. Aan de buitenkant waren vlammen te zijn. De brandweer kon niks doen en moest wachten op de netbeheerder. Toen die om ongeveer zes uur ter plaatse was is er met de OVD gekeken naar wat de beste oplossing was. Hierop werd besloten dat de hoogwerker en de brandweer van Uithuizermeeden konden terugkeren naar de kazerne. Brandweer Bierum blijft standby en er wordt geprobeerd met een hoogwerker de brand te blussen, nadat de stroom is afgeschakeld.

Foto’s: Mariska Burema


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *