Belevingsonderzoek verkeer N363 tussen Uithuizermeeden en Oosteinde

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – De verkeersituatie op de N363, tussen Uithuizen en Oosteinde, is al een aantal jaren onderwerp van gesprek. De gemeente Eemsmond en de provincie Groningen willen inzicht krijgen in de (verkeers)problemen op dit traject. Om dat te kunnen realiseren, wordt er een belevingsonderzoek gehouden onder belangengroepen en omwonenden.

Het belevingsonderzoek wordt gehouden onder verschillende belangengroepen. Hogeschool Thorbecke Academie (NHL) voert dit onderzoek uit in opdracht van de gemeente Eemsmond en de

provincie Groningen. Belanghebbenden zijn onder andere dorpsbelangen, ondernemersverenigingen, scholen en hulpverleningsdiensten.

Het is de bedoeling een helder en objectief beeld krijgen van de (verkeers)problematiek. Wordt de weg bijvoorbeeld als onveilig of te druk ervaren en wat maakt de weg dan onveilig? Hierbij ligt de nadruk op het verkrijgen van inzicht in ongewenste situaties en niet het zoeken van oplossingen.

Ook individuele inwoners krijgen de gelegenheid om hun mening en gevoelens kenbaar te maken in dit onderzoek. Men kan zich aanmelden via communicatie@eemsmond.nl of bellen met

de afdeling communicatie via 0595-437555.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *