Maran-Karlijn toernooi met tien clubs voor goed doel

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – Op het sportpark in Uithuziermeeden vindt zaterdag 7 juni vanaf 11.00 uur een groot voetbaltoernooi plaats met maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen.

De opbrengst van het Maran-Karlijn Toernooi zal besteed worden aan het opknappen van twee woon/slaapkamers van ouders en kind op de afdeling Neonatologie van het Martini Ziekenhuis. De stichting Dappere Dochters is opgericht door de ouders Aalderd en Mariëlle Duinkerken uit Uithuizermeeden. Zij zijn de ouders van Maran en Karlijn die kort na elkaar zijn overleden. Tijdens de ziekte van beide kinderen hebben de ouders heel veel steun gehad van het Martiniziekenhuis en willen daarom iets terug doen. Zij willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Mart en Tinifonds. Met het Mart en Tini Fonds ondersteunt het Martini Ziekenhuis zieke kinderen en hun ouders.

De volgende voetbalverenigingen nemen deel met hun eerste team: Corenos, NEC Delfzijl, Noordpool, ZEC, de Fivel, Marum, FC LEO, Middelstum, Loppersum en Poolster. De finale is gepland om 16:30 uur.

De aftrap van het toernooi zal worden verricht door kinderarts Jan-Peter Rake die nauw betrokken is bij het Mart en Tini fonds.

Er zullen veel activiteiten voor jong en oud zijn, zoals een springkussen en een pannakooi.  Artiesten en bands verlenen belangeloos hun medewerking aan dit evenement en ook is er een braderie met veel hobbyïsten. Eveneens zal een team van het Martini ziekenhuis voetballen tegen KidsUnited en een G-team uit Appingedam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *