Filmconcert Brassband Immanuël in boerenschuur

Lees meer op post

UITHUIZERMEEDEN – Brassband Immanuël houdt vrijdag 20 juni om 20.00 uur een filmconcert in de schuren van boerderij Veldzicht. Op het programma staan soundtracks van bekende films, maar ook muziek uit musicals. Dit alles wordt begeleid door mooie beelden op het witte doek.

Boerderij Veldzicht, achter aardappelgigant Landjuweel in Oosternieland (Uithuizermeeden) wordt voor dit concert helemaal omgebouwd tot een bioscoopzaal. Dat begint al bij de ingang van de zaal, waar een rode loper is uitgelegd en waar popcorn, chips en een drankje niet ontbreken. Tijdens de voorstelling speelt de band voor het grote scherm waarop de filmbeelden geprojecteerd worden.

De beelden zijn speciaal voor het concert onder de muziek gemonteerd, zodat de sfeer van de muziek en de beelden optimaal bij elkaar komen. Thema’s uit Gladiator, Titanic en Schindler’s List passeren de revue.

Naast de filmmuziek staan er ook een aantal musicalklassiekers op het programma. Als gastsoliste heeft Immanuël hiervoor Gerda Roorda, studente aan het Prins Claus Conservatorium, aangetrokken.

Kaarten zijn te reserveren via: info@brassbandimmanuel.nl

Voor een sneakprview:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *