Team Kees Mulder tegen Dappere Dochters

Lees meer op post

STEDUM – Elk jaar speelt team Kees Mulder een wedstrijd tegen clubs waar de coach uit Stedum ooit trainer is geweest. Voor dit jaar wordt hierop een uitzondering gemaakt. Ronnie Medema en Kees Mulder, beiden lid van de commissie Maran-Karlijntoernooi, hebben een team geformeerd dat de naam Dappere Dochters draagt. Zij  spelen tegen het team Kees Mulder.

Binnen één week hadden de uitgenodigde spelers van beide teams op de uitnodiging gereageerd. Dit heeft geresulteerd in een team van 22 spelers van diverse verenigingen van het Hogeland die uitkomen voor Dappere Dochters en 18 spelers voor het team Kees Mulder.

Ook de begeleidingsstaf van Dappere Doppers was in een mum tijd geregeld. Op 30 mei wordt om 19.30 uur in Middelstum een onderlinge wedstrijd gespeeld als voorloper op het sterk bezette toernooi dat één week later wordt afgewerkt. De wedstrijd in Middelstum is gratiste bzoeken. Het is wel de bedoeling om op deze avond zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Mart & Tini Fonds.

Het promoteam van stichting Dappere Dochters is op deze avond aanwezig. In de rust en na afloop van de wedstrijd is er muziek in de kantine met medewerking van Jaap Vaatstra. Ook zijn er leuke prijzen te winnen met het Rad van Avontuur. Aanvang van de wedstrijd is vastgesteld om 19.30 uur.

Op zaterdag 7 juni vindt er een groot voetbaltoernooi in Uithuizermeeden (sportpark sv de Heracliden) plaats met maar één doel, namelijk zoveel mogelijk geld inzamelen. De opbrengst van het Maran-Karlijn Toernooi zal besteed worden aan het opknappen van twee woon/slaapkamers van ouders en kind op de afdeling Neonatologie van het Martini Ziekenhuis.

Artiesten en bands verlenen belangeloos hun medewerking en ook is er een braderie met veel hobbyïsten. Ook speelt een team van het Martiniziekenhuis tegen KidsUnited en een G-team.

Op de ijsbaan van Uithuizermeeden komt een heuse feesttent met terras waarin diverse muziekoptredens gepland staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *