Kat vast in buis

Lees meer op post

Uithuizermeeden: Maandagmiddag rond 1 uur werd de brandweer van Uithuizermeeden opgepiept voor een kat in problemen op de Smitsweg. Ter plaatse bleek dat er een kat was aangereden en een buis in was gevlucht. De dierenambulance kwam ter plaatse om de kat te redden maar deze stok was te  kort en hierop werd de hulp van de brandweer ingezet. De brandweer heeft een slang vol laten lopen met water en deze door de buis heen geduwd hierdoor kwam de kat aan de andere kant naar buiten. hierop heeft de dierenambulance de kat gevangen en mee genomen. na ongeveer een half uur keerde de brandweer retour naar de kazerne

 

_DSC0001 (Medium)
_DSC0004 (Medium)
_DSC0005 (Medium)
_DSC0007 (Medium)
_DSC0010 (Medium)
_DSC0017 (Medium)
_DSC0020 (Medium)
_DSC0022 (Medium)
_DSC0027 (Medium)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *